به گزارش خبرنگار میراث آریا، سومین جشنواره بزرگ خوراک ایران با حضور سفیر قزاقستان، رایزن اول فرهنگی ترکیه، رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان و سایر مسئولان استانی در تالار مرکزی شهر رشت آغاز به کار کرد.
در این جشنواره ۵۰ غرفه خوراک توسط رستورانداران و پنج واحد بومگردی برپا شده است.
در بزرگترین جشنواره خوراک بیش از ۲۰۰ نوع غذای در حال فراموشی و احیا در معرض دید عموم قرار گرفته است.
۱۰ داور بینالمللی غذاهای ارائه شده در بزرگترین جشنواره خوراک را داوری میکنند.
همچنین بخشی از جشنواره به کودکان اختصاص داده شده تا با غذاهای سنتی آشنا شوند.
بزرگترین جشنواره خوراک ایران با همکاری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ادارهکل میراثفرهنگی گیلان، شهرداری و شورای شهر رشت برگزار شده است.
انتهای پیام/
نظر شما