تشدید نظارت‌های بهداشتی بر واحدهای پذیرایی استان البرز/ تأکید بر رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان در واحدهای پذیرایی

مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از همکاری با مراکز بهداشت استان برای تشدید نظارت بر بهداشت واحدهای پذیرایی در استان البرز خبر داد. 

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز رحیم خاکی روز پنج‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ اظهار کرد: به منظور تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماری‌های قابل انتقال از طریق آب و غذا نظارت در واحدهای پذیرایی شدت می‌یابد. 

به گفته مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز واحدهای پذیرایی واقع در محورهای مواصلاتی گردشگری برای ارائه خدمات بهینه به گردشگران از تاریخ ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین مورد نظارت‌های دقیق و تلفیقی با شبکه بهداشت استان، پلیس و ناظران کنترل بازار قرار می‌گیرند. 

خاکی همچنین رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان را برای واحدهای پذیرایی که به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند، الزامی دانست.

انتهای پیام/

کد خبر 1402122401548
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha