به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز رحیم خاکی روز پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ اظهار کرد: به منظور تأمین، حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا نظارت در واحدهای پذیرایی شدت مییابد.
به گفته مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز واحدهای پذیرایی واقع در محورهای مواصلاتی گردشگری برای ارائه خدمات بهینه به گردشگران از تاریخ ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین مورد نظارتهای دقیق و تلفیقی با شبکه بهداشت استان، پلیس و ناظران کنترل بازار قرار میگیرند.
خاکی همچنین رعایت موازین شرعی ماه مبارک رمضان را برای واحدهای پذیرایی که به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند، الزامی دانست.
انتهای پیام/
نظر شما