توزیع روزانه ۱۵ هزار افطاری در سفره کریمانه حرم حضرت معصومه(س) قم

معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، با اشاره به فعالیت روزانه ۵۰۰ خادم برای تهیه افطاری در ماه مبارک رمضان، از توزیع روزانه ۱۵ هزار پرس افطاری در میان روزه‌داران و زائران حرم مطهر بانوی کرامت(س) خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، سید عبدالحمید رضوی اظهار کرد: مهمان‌سرای حضرت فاطمه معصومه(س) همچون سال‌های گذشته، در حال آماده‌سازی برای اطعام افطاری زائران حرم مطهر در ماه مبارک رمضان است.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، با بیان این که روزانه حدود ۵۰۰ نفر در طبخ غذا و آماده‌سازی و بسته‌بندی انواع افطاری سرد و گرم مشغول به فعالیت هستند، افزود: برای اطعام هر چه بهتر و سریع‌تر زائران و مجاوران تمام ظرفیت خادمان از تأمین مالی و تهیه مواد غذایی گرفته تا طبخ، بسته‌بندی، توزیع و نگهداری بسیج شده و برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(ع) آمادگی کامل دارند.

او ابراز کرد: در ایام ماه مبارک رمضان روزانه حداقل حدود پنج هزار پرس غذا و در بعضی روزهای مناسبتی تعداد بالاتری غذای گرم تهیه و در میان زائران حرم مطهر بانوی کرامت توزیع می‌شود.

رضوی اضافه کرد: هر شب پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء حدود ۱۰ هزار افطاری ساده (پَک سرد) نیز در میان زائران توزیع می‌شود که این تعداد در بعضی ایام بیش از دو برابر افزایش می‌یابد.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به استفاده از ظرفیت بانیان خیر و کمک‌های مردمی در بخش هدایا و نذورات حرم مطهر گفت: هر چقدر نذورات مردمی اطعام ماه مبارک رمضان بیش‌تر شود، تعداد غذاهای گرم و سرد ارائه شده به زائران و مجاوران نیز افزایش می‌یابد، لذا از عموم مؤمنان دعوت می‌کنیم که در این حرکت مؤمنانه و توصیه مؤکد دینی مشارکت کنند و در گسترش این سفره با برکت سهیم شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402122601727
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha