بهگزارش میراثآریا، یاور عبیری روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشتماه در مراسم افتتاحیه سومین سمینار آموزشی و تجربی خانههای بومگردی ایران که در کرمانشاه در حال برگزاری است، با بیان اینکه این سمینار ۲ روزه خواهد بود، عنوان کرد: در این سیمنار، کارگاههای آموزشی همچون تولید محتوای متنی، ارتباط بوم گردی و اکوسیستم و طبیعت گردی، خوراک زبان مشترک و نشستهای هم اندیشی و تبادل تجربه با محوریت اقامتگاههای بوم گردی برگزار میشود.
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بوم گردی ایران با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش در حوزه گردشگری افزود: به این منظور در ۲ سال اخیر موضوع آموزش را به عنوان یک رویکرد مهم در دستور کار خود قرار دادهایم.
او تصریح کرد: با توجهی که به مسئله آموزش در اقامتگاههای بوم گردی داشته ایم، تحولات خوبی در این حوزه به وجود آمده است.
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بوم گردی ایران تاکید کرد: تدوین سرفصلهای جدید آموزشی مخصوص جامعه حرفهای اقامتگاههای بومگردی نهایی و به استانها ارسال شده است که به زودی عملیاتی خواهد شد.
عبیری سرفصلهای جدید آموزشی را به مثابه انقلابی در حوزه آموزش برای جامعه حرفهای اقامتگاه گهای بومگردی کشور دانست و گفت: نتیجه کیفی این تحولات را طی چند سال آینده خواهیم دید که آینده اقامتگاههای بومگردی را تضمین میکند.
او در ادامه به نفش اقامتگاههای بومگردی در تنوع فرهنگی در کشور اشاره و تصریح کرد: ۳۱ اردیبهشت، روز جهانی تنوع فرهنگی برای توسعه و گفت و گو است و اقامتگاههای بومگردی یکی از مراکز مهم با بیشترین تنوع فرهنگی هستند.
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بوم گردی ایران افزود: تنوع فرهنگی موجود در اقامتگاههای بومگردی این قابلیت را به آنها بخشیده که نه تنها در ایران بلکه در دنیا بدرخشند.
عبیری پیشنهاد کرد که مسئولان هر استان در روز جهانی تنوع فرهنگی با لباسهای محلی خود به سرکار بروند تا نقش و جایگاه لباس محلی اقوام مختلف در ایران پررنگتر شود.
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بوم گردی ایران در خاتمه گفت: به تازگی به عنوان نماینده اقامتگاههای بوم گردی ایران در نشست کشورهای عضو شانگهای با موضوع اکوتوریسم سخنرانی کردم که امیدوارم اقامتگاههای بوم گردی مسیر جهانی شدن را ادامه دهند.
انتهای پیام/
نظر شما