توجه حکمرانی به مسأله میراث‌فرهنگی و گردشگری و ارتقای سواد میراثی به افزایش بازدید از موزه‌ها می‌انجامد 

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با بیان اینکه موزه‌ها نمادی از توسعه یافتگی و رشد هر کشوری محسوب می‌شوند، گفت: موزه‌ها علاوه بر اینکه ویترین دارایی‌ها و تاریخ و تمدن جامعه محسوب می‌شوند، نقش مهمی در آموزش، پژوهش، حفاظت، صلح، گفت‌وگو و تاب‌آوری دارند.

به گزارش میراث‌آریا، علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ابتدای آیین رونمایی از طرح محتوایی کاخ ابیض که عصر امروز (یکشنبه ۱۵ مهر) در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان برگزار شد، اقدامات اینچنینی را امیدآفرین و نویدبخش توصیف کرد.

وی با اشاره به حمایت‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از طرح های این‌چنینی، افزود: ما در معاونت میراث فرهنگی و اداره کل موزه ها وظیفه داریم تا از این طرح ها پشتیبانی مادی و معنوی داشته باشیم تا موزه ها و مجموعه های تاریخی‌مان روز به روز شاهد مخاطبان بیشتری باشد.

دارابی گفت: امیدوارم روزی برسد که تعداد بازدیدکنندگان موزه های ما مثل برخی موزه های معروف دنیا به ۵۰ هزار نفر در روز برسد که لازمه آن افزایش سواد میراثی است. وجه دیگر، توجه حکمرانی و مدیریت کشور به مسأله میراث‌فرهنگی و گردشگری است.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: ما تا پایان برنامه هفتم توسعه، موظفیم ۱۰۰۰ موزه در کشور داشته باشیم. اکنون در دنیا ۹۱ هزار موزه داریم و سهم ما در ایران بیش از ۸۰۰ موزه است.

دارابی با اشاره به شعار «هر شهر یک موزه» گفت: تلاش داریم این طرح را با همکاری وزارت کشور، شهرداری‌ها و شورای اسلامی شهرها عملیاتی کنیم. علت آن‌هم این است که موزه‌ها، دانش و گنجینه ای از ثروت و از زمانه و روزگار گذشته را برای ما روایت می کنند و همانند تابلوهای راهنمایی برای نسل جوان بوده تا از این طریق با داشته‌های تاریخی کشورشان بیشتر آشنا شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403071501141
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha