جشنواره غذای «طعم امید 3» در ایلام برگزار شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از برگزاری جشنواره غذای «طعم امید 3» در استان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، فرزاد شریفی گفت: امروز 24 مهرماه جشنواره غذای «طعم امید 3» با حضور شهریار عباسی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، حسین نورعلیوند مدیرکل بهزیستی استان، داورانی از مرکز و استان و با شرکت ۱۵ نفر از معلولان شامل معلولان حرکتی جسمی، کم بینایان، نابینایان و سندرم داون در استان برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: دراین مسابقه پس از نظر داوران جشنواره، فرزانه عبدی از گروه معلولان جسمی حرکتی مقام اول و معصومه شهبازی از گروه نابینایان نیز مقام اول را کسب و به مرحله مسابقه منطقه‌ای که در تاریخ 5 آبان‌ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار می‌شود راه یافتند.

او با اشاره به اینکه ملوک حسنی از گروه معلولان جسمی حرکتی نیز در این مسابقه مقام سوم را کسب کرد، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد اعتماد به نفس و نشان دادن توانمندی جامعه معلولان و همچنین نشان دادن توانایی این قشر در جامعه و ورود آنان در بازار کار است.

شریفی عنوان کرد: ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی کمک به  معرفی توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در حوزه اشتغال گردشگری و مناسب‌سازی و لزوم توجه بیشتر تأسیسات و اماکن گردشگری برای دسترس‌پذیر شدن این افراد از دیگر اهداف این جشنواره است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403072401774
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha