ایران امن

علی دارابی در یادداشتی برای روزنامه ایران نوشت: ایران، کشور شاعران و ادیبان است و شعر، روایتگر تطورات تاریخی و سرمایه ماست از همین رو بسیار مورد توجه بوده و هست. بر همین اساس و باتوجه به کمک شایسته و بایسته شعر بر ترویج زبان فارسی و همچنین بالابردن سواد میراثی جامعه، این بخش به جشنواره اضافه شد.

افزایش سواد میراثی و بالابردن دانش مردم نسبت به این سرمایه و دارایی همگانی، هدف اصلی جشنواره است. میراث‌فرهنگی قابل افتخار است چون ما جزو ۱۰ کشور نخست دنیا در حوزه ثبت میراث ملموس و جزو ۵ کشور نخست در حوزه میراث فرهنگی ناملموس هستیم؛ اما بخش اعظمی از جامعه ما با این سرمایه بزرگ، کمتر آشنایی دارند.

جشنواره چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی با تمرکز بر میراث معنوی و فرهنگی، به عنوان پلی بین گذشته و آینده ایران شناخته می‌شود. برگزاری این جشنواره نه تنها به حفظ و نگهداری میراث‌فرهنگی کمک می‌کند، بلکه با ایجاد فرصت‌هایی برای نوآوری و خلاقیت، به شکل‌گیری آینده‌ای روشن برای صنعت سینما و هنرهای دیگر کمک می‌کند.

یکی از اهداف جشنواره، نشان‌دادن استانداردسازی فرآیندها و شفافیت است. ما از شفاف‌سازی استقبال می‌کنیم چرا که پاسخگویی ما و استانداردهای جشنواره را بالا می‌برد، رقابت‌ها را سالم‌تر کرده و در کنار نام بزرگ داوران، بر اعتبار جشنواره می‌افزاید.

جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با حفظ میراث‌فرهنگی و تشویق به نوآوری، به توسعه فرهنگ و هنر ایران کمک کرده است.

این جشنواره فضایی را فراهم کرده که در آن هنرمندان می‌توانند از الهام‌های گذشته بهره‌مند شده و آثار جدیدی خلق کنند که ترکیبی از سنت و مدرنیته را نشان می‌دهد. این جشنواره توانسته است با ارائه برنامه‌های متنوع و جذاب، جایگاه ویژه‌ای در میان جشنواره‌های معتبر بین‌المللی کسب کند.

همچنین این جشنواره با برگزاری مسابقات مختلف، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های هنری، امکانات گسترده‌ای را برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌آورد. جشنواره با تمرکز بر میراث ناملموس، نقش مهمی در حفظ و ترویج فرهنگ و سنت‌های ایرانی ایفا می‌کند.

این جشنواره با ارائه پلتفرم‌های مختلف برای هنرمندان و فیلمسازان، امکان نمایش و معرفی آثار بکر و منحصر به فرد را فراهم می‌آورد. توجه ویژه اهالی سینما به این جشنواره نشان از اهمیت بالای آن در صنعت سینمای کشور دارد.

جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی برای استان میزبان، دستاوردهای فراوانی دارد و آثار تاریخی آن را در معرض دید همه مردم قرار می‌دهد. میهمانان جشنواره در بازگشت به شهرهای خود، سفیران فرهنگی آن استان خواهند بود.

همچنین، موجب افزایش شادی و نشاط در استان می‌شود و در ابعاد بزرگ‌تر، انسجام و وحدت ملی را تقویت می‌کند. باید در استان فارس، آحاد مردم، ذی‌نفعان و فعالان حوزه میراث‌فرهنگی از برگزاری جشنواره، آگاه و راضی باشند و آثار و برکات آن را در استان خود حس کنند.

لازمه این امر، برنامه‌ریزی برای بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی و همچنین سازماندهی دانش‌آموزان و دانشجویان برای بازدید از این ابنیه است.  ایجاد رقابت سالم میان تهیه‌کنندگان و تولیدکنندگان حوزه میراث‌فرهنگی، بیان مسائل استان و اهتمام ویژه مسئولان به حوزه میراث‌فرهنگی در سطح استان از دیگر دستاوردهای جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی است.

مهم‌ترین پیام جشنواره این است که ایران، کشوری امن و باثبات است و مردم در حال زیست شبانه‌روزی و فعالیت در امنیت هستند. امیدوارم انتقال تجربه و هم‌افزایی را به بهترین شکل برای جشنواره رقم بزنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403081701101
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha