برگزاری جشنواره غذای فلات مرکزی ایران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از برگزاری جشنواره غذای فلات مرکزی ایران خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، روز ۱۹ آبان ماه، نشست شورای سیاست‌گذاری جشنواره غذای ایران‌زمین از محل تالار هتل عالی‌قاپو اصفهان با حضور امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمدعلی ابوطالبی مدیرعامل شرکت هتل‌های بین‌المللی پارسیان، مسعود نیک آئین دستیار گردشگری استاندار و سایر اعضا برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در این نشست گفت: رویدادها یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های معرفی یک مقصد گردشگری و ایجاد جذابیت برای گردشگران به‌منظور انتخاب یک مقصد گردشگری است.

کرم‌زاده ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون این اداره‌کل با مساعدت و همیاری سایر نهادها توانسته است بیش از ۱۲۰ رویداد فرهنگی و هنری در ۲۹ شهرستان استان تعریف کند که خوشبختانه از این تعداد بیش از ۸۰ رویداد در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است.

او افزود: جشنواره غذای سنتی ایرانی یکی از رویدادهای مهم در توسعه گردشگری است که به پیشنهاد مدیریت مجموعه گروه هتل‌های پارسیان ایران تعریف‌شده و قرار است با هماهنگی تمامی نهادهای مؤثر این جشنواره توسط این مدیریت در فلات مرکزی ایران با مشارکت فعال مردم، مسئولان و گردشگران برگزار شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه در تمام ایران نزدیک به ۳ هزار غذای سنتی ایرانی شناخته‌ شده است، متأسفانه غذاهای سنتی ایرانی در صنعت گردشگری همچنان مغفول مانده است، لذا امیدواریم تا این رویدادهای فرهنگی بتواند نقش مهمی درراه یافتن غذاهای سنتی ایرانی در منوی گردشگری ایران به‌ویژه برای گردشگران خارجی ایفا کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082001210
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha