منطقه آزاد چابهار متعهد به حفظ و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی است/ سالانه بیش از یک میلیون گردشگر به چابهار و سواحل مَکُران سفر می‌کنند

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به قدمت بالای روستای تاریخی تیس در محدوده منطقه آزاد و وجود آثار فراوان و جاذبه‌های گردشگری و دیدنی،گفت: برای حفظ و مرمت آثار تاریخی، باستانی و فرهنگی این منطقه آزاد متعهد است.

به گزارش میراث آریا، حمیرا ریگی در حاشیه همایش ملی بازخوانی تجارب حفاظت و مرمت در پایگاه‌های میراث ملی و جهانی در چابهار اظهار کرد: این همایش به عنوان فرصتی بی‌نظیر برای معرفی چابهار، بزرگترین بندر اقیانوسی کشور است.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار افزود: توسعه پایدار و همزیستی میراث فرهنگی با توسعه اقتصادی، از اولویت‌های ما در سازمان منطقه آزاد چابهار است و ما به دنبال همکاری بیشتر با همه ذینفعان در این زمینه هستیم.

او ادامه داد: این رویداد گامی مؤثر در راستای توسعه گردشگری و فرهنگی چابهار به شمار می‌رود و فرصتی است تا مهمانان با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی چابهار آشنا شوند و ارتباطی نزدیک با مردم این منطقه برقرار و با حضور خود در این همایش، به تقویت هویت ملی و فرهنگی کمک کنند.

وی بیان کرد: روستای تیس آثار تاریخی قابل توجهی دارد که از آن جمله می‌توان به گورستان جن تیس، مسجد جامع تیس، مجموعه‌ غارهای بان مسیتی، قلعه پیروز گت، قلعه انوشیروان، قلعه پرتغالی‌های تیس و بندر صیادی تیس اشاره کرد.

ریگی گفت: تمام آثار تاریخی و باستانی، مناطق تفریحی و گردشگری، هتل‌ها و رستوران‌های این شهرستان برای استفاده مهمانان در طول سال آماده شده بطوریکه سالانه بیش از یک میلیون مسافر به چابهار و سواحل مَکُران سفر می کنند.

وی تصریح کرد: سواحل مَکُران با موقعیت راهبردی مناسب به عنوان قطب گردشگری شناخته می‌شود که با توجه به شرایط آب و هوایی به چهاربهار معروف شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403101200720
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha