بهگزارش میراثآریا، غلامرضا ناصری در آیین روز پایانی نمایشگاه نقاشی «سردیار» که شامگاه پنجشنبه ۱۳ دیماه در نگارخانه پونه اهواز برگزار شد، با اشاره به حضور اثر خود در این رویداد گفت: تصمیم من برای شرکت در نمایشگاه سردیار به این دلیل بود که بیشتر هنرمندان و دوستان قدیمیام به این رویداد اثر داده بودند و در آن حضور داشتند و مدتها نیز بود چنین اتفاقی نیفتاده بود که آثار همه هنرمندان شاخص در کنار هم قرار گیرد و در قالب یک مجموعه به نمایش درآید.
این هنرمند خوزستانی در خصوص اثر خود در نمایشگاه سردیار عنوان کرد: نام اثر من «هویت و جنسیت» بود و موضوع آن به اصالت، هویت، سرسبزی، حیاط و رویش درخت نخل بازمیگردد که با تکنیک آکرولیک و تاش قلممو و کاردک در سبک سورئال خلق شده است.
او ادامه داد: وجود یک تنِ بدون سر و دست در این نقاشی اشاره به خطراتی دارد که منافع معنوی، جان، مال، سرزمین، ارزشهای مادی، دین، فرهنگ، اعتقادات و امنیت ملی ما را تهدید میکند و برای آن باید جانفشانیها، مقاومت و پایداری کرد.
ناصری کیفیت برگزاری نمایشگاه سردیار را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: این نمایشگاه را از 2 جنبه میتوان ارزیابی کرد که یک جنبه، آثار هنرمندان روی دیوار نمایشگاه بود که در معرض دید مخاطبان قرار داشت و جنبه بعدی و اصلی حضور خود هنرمندان پیشکسوت در محل نگارخانه و کنار هم بودن آنها بود که خود اثری بیادماندنی و ماندگار خلق کرد و خوشحالی همه را به دنبال داشت، در مجموع حضور خالق اثر و اثر خلق شده رنگ و بوی خاص و بینظیری به نمایشگاه و نگارخانه داده بود.
او با تأکید بر این که در مرکز استان و کلانشهر اهواز نیاز مبرم به نگارخانه و سالنهای هنری و بهویژه موزه اصلی و هنری احساس میشود، افزود: نمیدانم برخی از این فضاها به چه دلیل سالهاست که به بخش خصوصی واگذار شدهاند و هنرمندان محلی برای ارائه آثار خود و دیده شدنشان ندارند که این موضوع مهم هنوز هم آسیبشناسی نشده ومسئولان متوجه اشتباه خود و اصلاح آن نشدهاند.
رئیس هیئتمدیره انجمن هنرهای تجسمی آبادان با انتقاد ار مسئولان و متولیان فرهنگ و هنر استان بیان کرد: هنر و هنرمند هیچ حمایتی از سوی مسئولان نمیشود و مسئولان هنری و فرهنگی حتی به خود زحمت نمیدهند از نمایشگاهها دیدن کنند.
او اضافه کرد: باوجود این نامهریهایی که در عرصه هنر استان وجود دارد، باید از مدیریت نگارخانه پونه فلسفیپور و محمد ارزانی قدردانی کنم که این فرصت را ایجاد کردند تا دوباره شروعی برای نشستها و ایدهپردازیهای هنری و در نهایت خلق آثار بدیع هنری توسط هنرمندان هنرهای تجسمی و... شکل بگیرد و بدین وسیله ارتباط هنرمندان که آینه جامعه و مردم هستند بیشتر شود.
نمایشگاه نقاشی سردیار با نمایش ۲۴ اثر در سبکها و تکنیکهای مختلف از نقاشان شاخص خوزستان، از ششم تا سیزدهم دیماه ۱۴۰۳ در نگارخانه پونه اهواز برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما