بهگزارش میراثآریا، فرزاد شریفی گفت: ۳۰ هزار صنعتگر فعال در حوزه صنایعدستی استان ایلام فعالیت دارند که بیش از ۹۰ درصد آنها را قشر بانوان تشکیل میدهند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: ۱۵۰ کارگاه فعال صنایعدستی در استان وجود دارد که یک هزار و ۵۰۰ کارگاه که در هر کارگاه بهطور میانگین برای ۱۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
شریفی ادامه داد: گلیم نقش برجسته، حصیر، مصنوعات چوبی، چرم و عروسکبافی بیشترین متقاضی را در بین خریداران داخل وخارج از کشور دارد.
اوخاطرنشان کرد: ایام نوروز و اربعین امسال ۱۵۰ میلیارد ریال از صنایعدستی حاصل دست بانوان هنرمند هم استانی در نمایشگاههای برپا شده به فروش رسیده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای بسیار زیاد استان مرزی ایلام در بخشهای مختلف صنایعدستی این استان نیازمند ایجاد یک نمایشگاه دائمی برای عرضه همیشگی محصولات سنتی است.
شریفی اظهار کرد: شهرستانهای استان ظرفیتهای بالایی در زمینه صنایعدستی و سوغات محلی دارند که نباید عرضه این توانمندیها منحصر به زمانهای خاصی چون نوروز باشد.
او اضافه کرد: با توجه به هم مرز بودن و ارتباط مؤثر استان ایلام و نزدیکی با استانهای همسایه چون میسان، دیاله واسط عراق، باید از این فرصت به دست آمده برای معرفی و صادرات محصولات صنایع دستی و سوغات محلی استان استفاده شود.
انتهای پیام/
نظر شما