به گزارش میراثآریا، محمد ابراهیم زارعی با حضور در غرفه استانهای ایلام، زنجان، سمنان، کهگیلویه و بویر احمد، البرز، اردبیل، کرمانشاه، کردستان، با مدیران کل ادارات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دیدار و گفتگو کرد.
او در این بازدید ضمن تأکید بر تداوم و گسترش همکاریهای پژوهشگاه با استانها، انجام فعالیتهای علمی-پژوهشی را از اولویتهای این مرکز خواند و تصریح کرد: پیرو تأکید وزیر محترم میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به دنبال احیاء امر پژوهش در استانها هستیم.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی این مرکز در حوزههای باستانشناسی، حفاظت و مرمت، مردمشناسی، زبانشناسی، ابنیه و بافت، هنرهای سنتی، گردشگری و میراثطبیعی میپردازد.
دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری پژوهشگاه، در بخشهای معاونتها، انتشارات، پژوهشکدهها و گروههای پژوهشی در غرفه این مرکز به نمایش درآمده است.
تازههای نشر(کتاب و نشریه)، نمایههای پژوهشی، گزارش طرحهای پژوهشی، خدمات مشاورهای، محصولات فناوری و کاربردیسازی برگزاری کارگاههای تخصصی، نشستهای علمی، نمایش فیلم معرفی دستاوردهای پژوهشی و ... محتوای عرضه شده پژوهشگاه در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته است.
غرفه پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته ۲۳ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در سالن ۸ و ۹ غرفه ۸ پذیرای علاقمهندان است.
انتهای پیام/
نظر شما