امید مستوفیراد کارشناس گردشگری در یادداشتی نوشت: هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته(۲۳ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳) در حالی برگزار شد که مناسبات سیاسی منطقه و جهان شکل و آرایش متفاوتی پیدا کرده است و البته حضور رئیس جمهوری کشورمان در مراسم افتتاحیه آن نیز تدبیر هوشمندانهای بود که در این شرایط، پیام صلح، دوستی و آرامش را در کشورمان القا میکند و بهتر از آن اینکه همسو با شعار امسال سازمان ملل «صلح و امنیت جهانی» است.
بدون شک پیگیریهای مستمر و مداوم وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نشان دادن اهمیت این رویداد به مدیران سیاسی کشور بخصوص رئیس جمهور و جلب نظرایشان برای حضور در مراسم افتتاحیه موجب شادمانی فعالان این حوزه است که میبایست از دستاوردهای این حضور و نمایندگان ۱۲ کشور جهان در پر رنگ کردن اهمیت این رویداد در ایران و جهان بهره لازم و مناسب را برد.
به نکاتی در این خصوص اشاره میکنم:
۱- معرفی جاذبههای گردشگری با معرفی فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری، موضوعاتی جدای از هم است و اساساً مخاطبان هر کدام هم متفاوت هستند سعی کنیم در سالهای آتی، یکدستی نمایشگاه را هموارتر کنیم.
۲- تبلیغ و اطلاعرسانی در حوزه صنعت گردشگری بخش بسیار مهمی از صنعت گردشگری است استفاده از شیوههای جدید و کنار گذاشتن روشهای منسوخ شده و غیر کاربردی ضرورت دارد.
۳-صنایع دستی یکی از جاذبههای گردشگری کشور محسوب میشود در برخی غرفهها از جمله ایلام کارگاههای زنده صنایع دستی دایر است و این موضوع سیاستگذاران را سر در گم میکند و این سؤال را ایجاد میکند که پس چرا نمایشگاه ملی و بینالمللی صنایع دستی( ۲ بار در سال مستقل و به دو صورت ترویجی و فروش )برگزار میشود.
۴-حضور استانداران در روز اول نمایشگاه گردشگری چشمگیر بود که میتواند تقویت زیر ساختهای گردشگری استانی را موجب شود.
۵-رویدادها را برنامههای جنبی و حاشیهای پر اهمیت میکنند حضور شخصیتهای هنری، سلبریتیها و نخبگان علمی و فرهنگی موجب غنا و تقویت توجه به این جشنواره چهار روزه خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما