امدادرسانی به ۴۲ مصدوم توسط نجاتگران هلال‌احمر زنجان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: ۲۰۵ تیم عملیاتی هلال احمر استان از ابتدای طرح نوروزی تاکنون در ۶۲ حادثه حضور یافته و به ۴۲ نفر از هموطنان امدادرسانی کردند.

حکمت‌اله‌ هاشمی  روز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴ بیان کرد: ۶۲ حادثه از ۲۳ اسفندماه سال گذشته تا ۱۳ فروردین جاری در جاده‌های استان به وقوع پیوست و نجاتگران هلال احمر استان، هفت مصدوم محبوس در خودروها را رهاسازی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه در این مدت، ۴۲ مصدوم توسط نیروهای هلال احمر در حوادث امدادرسانی شده‌اند، افزود: همچنین پنج نفر از مصدومان در این مدت توسط هلال‌ احمر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

او تصریح کرد: با توجه به اجرای طرح امداد و نجات نوروزی، جمعیت هلال‌ احمر با شعار همراهتان هستیم در ایام نوروز به صورت شبانه روزی در ۲۲ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای، خدمات امدادی را به هموطنان ارائه می‌دهد.

هاشمی خاطرنشان کرد: طرح امداد و نجات نوروزی در هلال احمر استان زنجان از ۲۴ اسفندماه سال گذشته تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ در استان همزمان با سراسر کشور آغاز شد و در این طرح روزانه ۱۶۰ نفر نجاتگر داوطلب و کادر هلال احمر استان زنجان به مسافران خدمت رسانی کرده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404011703144
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha