برگزاری جشنواره آش زمستانه در همدان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان از برگزاری جشنواره غذايی با عنوان آش‌های زمستانه با دسرهای سنتی در همدان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان، علی خاکسار، سه‌شنبه 19بهمن گفت: «جشنواره آش در آستانه فجر پیروزی انقلاب و برنامه‌های زمستانه همدان در باغ نظری این استان برگزار شد.» 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان استان گفت: «همدان به دلیل موقعیت اقلیمی و جغرافیایی دارای آب و هوای سرد، غالب غذای مردم انواع آش‌ها و آبگوشت به همراه حلواها بوده که از لحاظ طب سنتی برای مقابله با سرما مفید است.» 

علی خاکسار با بیان اینکه آش بخش جدانشدنی از میراث ناملموس همدان است و با اشاره به اینکه تعدادی از آن‌ها در سال‌های گذشته و امسال به ثبت ملی رسیده‌اند، گفت: «آش یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین خوراک‌های سفره ایرانی محسوب می‌شود که این جشنواره به‌منظور معرفی و ترویج این میراث معنوی و قرار گرفتن در منوی غذایی خانواده‌ها برگزار و با استقبال خوب مردم همدان مواجه شد.» 

او افزود: «این جشنواره با استقبال مردم مواجه شد و بیش از ۱۷ گروه در این جشنواره ثبت‌نام کردند و به رقابت پرداختند و شرکت‌کنندگان آش‌های سنتی مانند آش ترش، کاچی، رشته، جو، آش کدو و… را با انواع حلواها تهیه و به جشنواره آوردند که بعد از داوری و امتیازبندی به سه نفر برتر، جایزه نقدی اهدا شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 14001119889361

برچسب‌ها