گشایش اولین آموزشگاه قنادی و آشپزی در خوزستان

با اعطای مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و صدور پروانه بهره‌برداری از سوی اداره‌کل استان خوزستان، نخستین مؤسسه آموزشی قنادی و آشپزی در این استان گشایش یافت.

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، این مؤسسه آموزشی با نام «سارینا» روز ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۰ با حضور پیمان نبهانی سرپرست معاونت گردشگری خوزستان، تبار قریب رئیس اداره میراث‌فرهنگی اهواز، سیدمحمد عبودزاده مدیر روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی خوزستان، سام طلایی مدیر مؤسسه و سایر کارکنان آموزشگاه افتتاح شد.

پیمان نبهانی سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این مراسم اظهار کرد: «این مؤسسه آموزشی در قالب شرکت "بهین دستپخت سارینا" به مدیرعاملی سام طلایی فعالیت می‌کند و مجری آموزش دوره‌های آموزشی پخت کیک و شیرینی (قنادی تخصصی) خواهد بود که با توجه به اولین بودن آن در خوزستان، می‌تواند تحول خوبی در بحث پذیرایی به وسیله کیک و شیرینی در استان به وجود آورد.»

او با بیان این‌که دوره‌های آموزشی مؤسسه سارینا چهار ماهه و بصورت عملی و تئوری است، افزود: «پیش از این، علاقمندان و متقاضیان دوره‌های کیک و شیرینی برای فراگیری این حرفه مجبور بودند به استان‌های دیگر سفر کنند، اما گشایش این مؤسسه آموزشی، استان خوزستان را به نوعی در این حوزه خودکفا کرد و اکنون این نیاز در استان برطرف شده است و علاقه‌مندان با هزینه کمتر و دسترسی بهتر، پخت انواع شیرینی و کیک را آموزش خواهند دید.»

\"\"

نبهانی با بیان این‌که قبلاً یک آموزشگاه نوشیدنی را نیز با هدف آشناسازی فعالان بخش پذیرایی با نحوه پذیرایی با کیفیت بالا، در استان مجوز داده بودیم گفت: «ما در کشور جزو معدود استان‌هایی هستیم که این نوع آموزشگاه‌ها را پیگیری و مجوز داده‌ایم تا یک گردشگری هدایت‌شده و سطح بالا را در بخش گردشگری غذا، کیک و شیرینی داشته باشیم.»

او در ادامه در خصوص لزوم افتتاح این‌گونه مؤسسات آموزشی افزود: «امروزه تجربه طعم غذاهای مناطق مختلف به یکی از انگیزه‌های مهم گردشگری تبدیل شده است و سالانه درآمدی در حدود ۲۰۰میلیارد دلار دارد. کشورهای زیادی توانسته‌اند با استفاده از جذابیت و مطرح کردن غذاهای ملی و بومی خود، پای گردشگران زیادی را به کشورهای خود باز کنند.»

سرپرست معاونت گردشگری خوزستان اضافه کرد: «از طرفی، به ازای هر یک شغل مستقیم در بخش شیرینی و سوغات، دو شغل غیرمستقیم ایجاد می‌شود.»

او اظهار کرد: «علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در دوره‌های آموزشی مؤسسه سارینا، به نشانی اهواز، کیانپارس، خیابان وهابی، بین ۱۵ و ۱۶ کیان‌آباد، مجتمع مهستان، طبقه ۵، واحد ۱۶ مراجعه کنند.»

نبهانی خاطرنشان کرد: «فراگیران در پایان این دوره‌های آموزشی و با قبولی در آزمون، مدرک معتبر از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با امضای مدیرکل استان دریافت خواهند کرد.»

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

انتهای پیام/

کد خبر 14001228478781

برچسب‌ها