برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در بقعه پیربکران

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فلاورجان از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در بقعه پیربکران به مناسبت هفته بزرگداشت میراث‌فرهنگی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، حافظ کریمیان روز گذشته 1 خردادماه سال 1401، با اعلام این مطلب گفت: «خوشبختانه با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و با همکاری شهرداری پیربکران، دوستداران میراث‌فرهنگی و جمعی از بانوان آشپز منطقه، جشنواره‌ای با عنوان غذاهای سنتی فلاورجان، در محل بقعه پیربکران به مناسبت گرامیداشت هفته میراث‌فرهنگی افتتاح شد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فلاورجان ادامه داد: «در این جشنواره انواع غذاهای سنتی شهرستان با طبخ و تزئینات سنتی در ظروف سنتی منطقه تهیه و در بین بازدیدکنندگان توزیع می‌شود.»

او افزود: «در حاشیه این جشنواره برنامه‌های فرهنگی از قبیل اجرای موسیقی سنتی، شاهنامه‌خوانی و تقدیر از پیشکسوتان و فعالان در حوزه میراث‌فرهنگی نیز برگزار می‌شود.»

کریمیان تصریح کرد: «هدف از برگزاری این جشنواره احیا و معرفی غذاهای سنتی شهرستان و تلاش برای ثبت غذاهای شاخص منطقه به‌عنوان میراث ناملموس و همچنین فرهنگ‌سازی استفاده از غذاهای سالم بوده است، همچنین در پایان این جشنواره نیز به شرکت‌کنندگان برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1401030223698

برچسب‌ها