بهگزارش میراثآریا بهنقلاز روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، فرشته اسدزاده روز چهارشنبه 7 دیماه 1401 بیان کرد: شرکت تعاونیهای زنان روستای خراشاد، بهعنوان احیاکننده صنعت و هنر توبافی و همت بالای زنان این روستا باعث شد تا این صنعت به فراموشی سپرده نشود، بلکه زمینهساز ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه و استان شود.
هادی شاهوردی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی گفت: در روستای خراشاد دو شرکت تعاونی و یک شرکت تولیدی وابسته است که هماکنون بالغبر 300 نفر عضو فعال در شرکت تعاونی زنان و همچنین 206 نفر در شرکت تعاونی هنر صنعت وزین عضویت دارند و خوشبختانه همه اعضای این شرکت مشغول به کار هستند و درآمد خوبی را از این طریق به دست میآورند.
شاهوردی افزود: شرکت تعاونی توبافی زنان خراشاد اولین شرکت تعاونی زنان روستایی است که موجب احیای هنر توبافی سنتی شد و اقدامات مهمی برای ثبت جهانی روستای خراشاد به عنوان روستای جهانی صنایعدستی انجام داد و بهعنوان یکی از فعالترین تعاونیهای روستایی در سطح استان و کشور شناخته شده است.
او ادامه داد: صد کارگاه کوچک و بزرگ حوله بافی در حال حاضر در این روستا فعال است که نسلاندرنسل به این حرفه مشغول هستند و میزان تولید سالیانه هر کارگاه بهطور میانگین حدود 120هزار متر پارچه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: یک مجتمع کارگاهی با زیربنای 800 تا هزار متر در این روستا پیشبینی شده که شامل مراحل رنگریزی، چله کشی، تولید و تبدیل خواهد بود.
انتهای پیا/
انتهای پیام/