به گزارش خبرنگار میراثآریا، دومین روز همایش و نمایشگاه بینالمللی بیمارستانها و مراکز درمانی (IPH2023) صبح امروز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد.
مجید زنگویی دبیرکل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و و دبیر اجرایی رویداد بیان کرد: در این رویداد نمایندگانی از ۳۰ کشور مدیران عامل بیمارستانها، شرکتهای فعال در حوزه گردشگری سلامت همچنین سازمانها و ارگانهای فعال در توسعه روابط کشورها حضور دارند.
سرمایهگذاری هوشمندانه در حوزه گردشگری سلامت موجب بهرهبرداری زیادی در آینده میشود
رئیس انجمن گردشگری سلامت استان تهران با اشاره به ظرفیت بالای حوزه گردشگری سلامت و درمان که میتواند عواید زیادی را نصیب کشور کند، تعامل و تمرکز وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و وزارت بهداشت و درمان را در استفاده از این ظرفیت حائز اهمیت عنوان کرد.
دبیرکل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی همچنین بر تمرکز روی برندسازی و معرفی ظرفیتها از سوی بیمارستانها و مراکز درمانی ااکید کرد و افزود: در صورتیکه در این حوزه سرمایهگذاری هوشمندانه انجام گیرد در آینده بهرهبرداری بالایی خواهیم کرد.
دولت خیز بلندی در حوزه گردشگری برداشته است
محمدعلی محسنی بندپی نایب رئیس فراکسیون گردشگری و میراثفرهنگی مجلس شورای اسلامی گردشگری را بخش قابل توجهی از اقتصاد جهانی عنوان کرد و افرود: در بین حوزههای مختلف گردشگری، گردشگری سلامت جایگاه ویژهای را به خود اختصاص میدهد و ایران با بهرهمندی از پزشکان حاذق، کادر درمانی باتجربه، کیفیت مطلوب خدمات، دسترسی کشورهای همسایه و قیمت مناسب کشوری منحصربهفرد در این حوزه محسوب میشود.
او با بیان اینکه بر اساس لایحه پیشنهادی از سوی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برای نخستین بار فصل ۱۷ برنامه توسعه هفتم بهطور مستقل به حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اختصاص پیدا کرده است، افزود: این اتفاق آغاز تحولی عظیم در گردشگری کشور بویژه گردشگری سلامت همچنین آغازی برای کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی است.
او با اشاره به ماده ۸۲ لایحه پیشنهادی دولت، افزود: در این ماده قرار است تا پایان برنامه هفتم بیش از ۱۵ میلیون گردشگر را از کشورهای مختلف برای مقاصد مختلف جذب کنیم که تدابیر مختلفی از جمله معافیتها و مشوقهای لازم همچنین اگذاری اختیارات به استانها و استاندارها برای تحقق آن پیشبینی شده است.
بندپی با بیان اینکه دولت خیز بلندی در حوزه گردشگری برداشته است، ادامه داد: برنامه توسعه رد پای قوی در راستای استفاده از ظرفیت کردشگری کشور است.
او وزارت میراثفرهنگی، بهداشت و بخش خصوصی را سه ضلع احیاکننده و توسعهدهنده گردشگری سلامت عنوان کرد و افرود: مجلس شورای اسلامی نیز هم در قانونگذاری و هم اجرا و پشتوانه بخش خصوصی است.
تسهیل و تسریع در ایجاد شرکتهای فعال گردشگری سلامت در عرصه بینالمللی دیگر نکته مورد تاکید نایب رئیس فراکسیون گردشگری و میراثفرهنگی مجلس شورای اسلامی در این رویداد بود.
مهندس صرغامی پیگیری چگونگی نگارش برنامههفتم توسعه است
محمدرضا دشتی اردکانی رئیس فراکسیون گردشگری و میراثفرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فصل ۱۷ برنامه هفتم توسعه که به میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اختصاص دارد، ادامه داد: مهندس ضرغامی پیگیر چگونگی تدوین و نگارش برنامه هفتم توسعه است.
او ادامه داد: حوزه گردشگری مورد تاکید مقام معظم رهبری است و دولت سیزدهم نیز با جدیت در این راستا گام بر میدارد. همچنین همکاری و همراهی خوبی بین وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و محلس شورای اسلامی شکل گرفته است.
رئیس فراکسیون گردشگری و میراثفرهنگی مجلس شورای اسلامی در حوزه گردشگری سلامت نیز با اشاره به همکاری دو وزارتخانه، بر اهمیت شنیدن صدای واحد و برنامهریزی صحیح تاکید کرد و تصمیمگیری در ارتباط با استانها را با توجه به ظرفیت هریک متفاوت دانست.
دشتی اردکانی متذکر شد: طرحی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ارتباط با گردشگری نوشته شده که اگر تا پایان این دوره مجلس تصویب شود برنامهای مشخص برای صنعت گردشگری در کشور خواهیم داشت.
او در پایان همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی را نوید خوبی برای رونق حوزه گردشگری عنوان کرد.
همایش و نمایشگاه بینالمللی بیمارستانها و مراکز درمانی ۲۵ تا ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲ در مرکز همایشهای صداوسیما در حال برگزاری است.
انتهای پیام/
نظر شما