افطار مسافران نوروزی سیستان و بلوچستان با غذاهای محلی در ایرانشهر  

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر گفت: مسافران نوروزی در زمان افطار با غذاهای بومی محلی شهرستان پذیرایی می شوند.  

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، رحمان ریگی اظهار کرد: امسال تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی است تا آداب و رسوم و سفره افطار سنتی و غذاهای بومی و محلی خاص شهرستان به عنوان میراث معنوی به مسافرین و گردشگران معرفی شود.  

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر افزود: برنامه افطاری ساده سنتی و محلی تا پایان ماه مبارک رمضان و با همکاری هلال‌احمر از روزهای ابتدایی ماه رمضان پهن شده و تا پایان ماه مبارک نیز ادامه خواهد یافت و مسافران و شهروندان بر سر سفره متبرک این ماه مهمان خواهند بود و ستاد خدمات سفر ایرانشهر نیز به صورت روزانه با سفره افطاری ساده و با استفاده از ظرفیت غذاها و خوراک های خاص این ایام در منطقه از مسافران نوروزی استقبال و پذیرایی می‌کند. 

او افزود: یکی از مهمترین اهداف ستاد خدمات نوروز ایرانشهر گرامی‌داشت و رعایت شئون ماه مبارک رمضان است که به منظور  رفاه حال مسافران و گردشگران نوروزی این سفره افطار ساده در فضایی کاملا سنتی و معنوی پهن می‌شود که مورد استقبال نیز قرار گرفته است. 

ریگی گفت: در اولین روز بهار نیز مسافران و گردشگران نوروزی مورد استقبال اعضای ستاد سفر شهرستان قرار گرفته و از آنها در ایستگاه ورودی ایرانشهر پذیرایی شد.  

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایرانشهر ادامه داد: در این مراسم جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و معاون عمرانی فرماندار ضمن خوشامدگویی به مسافران و گردشگران، بسته‌های فرهنگی و صنایع‌دستی به آنها هدیه کردند. 

او تصریح کرد: این شهرستان به واسطه جاذبه های تاریخی و طبیعی متعدد و علاوه بر آن قرار گرفتن به عنوان شاهراه ارتباطی و مسیر گردشگری سواحل مکران هر ساله میزبان جمع زیادی از مسافران نوروزی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403010200253
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha