بهگزارش میراثآریا، داود نجارآسیابانی گفت: اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شوشتر از تابستان گذشته نسبت به ثبت هفت رویداد اقدام کرده است که در حال حاضر تعداد دو پرونده از آنها توانست سیر کامل اداری را طی و در تقویم رویدادهای گردشگری کشور جمهوری اسلامی ایران در سطح استانی به ثبت برسند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شوشتر عنوان کرد: قطعاً خواست خداوند متعال است که از میان همه پروندههای تهیهشده، درست در ایام برگزاری جشن سالروز ثبت میراثجهانی سازههای آبی و پیرو آن نصب بیرق شب اول محرم، این رخدادها در تقویم رویدادهای گردشگری کشور ثبت و گواهینامه ثبت رویداد دریافت کنند.
او تصریح کرد: ثبت رویداد به اقدامات گردشگریای تعلق میگیرد که در سالهای متوالی و باحضور مردم و گردشگران آن حوزه انجام گرفته است.
نجارآسیابانی افزود: این دو رویداد را میتوان در حوزههای گردشگری فرهنگی و گردشگری مذهبی طبقهبندی و از یکدیگر تفکیک کرد که البته حضور خودجوش جامعه مردمی و نقشآفرینی آنان بهعنوان ذینعان اصلی، خود یکی از اصلیترین نقاط مشترک رویدادها میتواند باشد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شوشتر اظهار کرد: همه اتفاقاتی که در سالیان متوالی و باحضور گسترده مردم انجام میگرفته، بهعنوان یک رویکرد گردشگرپذیر، قابلیت ثبت در تقویم رویدادهای گردشگری را دارند و همه افراد جامعه نیز میتوانند از راه درگاه الکترونیک https://events.mcth.ir رخدادهای واجد ارزش شهر خود را وارد کنند که البته فرآیندهای وارده باید از توسط ادارات میراثفرهنگی بررسی و تایید نهایی شوند.
او افزود: قطعاً با تکرار و حفظ متوالی بودن رویدادهای ثبتشده، میتوان گام بعدی چنین ثبتهایی را در سطح کشوری نیز برداشت.
نجارآسیابانی در پایان گواهینامههای دریافتشده را سند زرین فعالیتهای فرهنگی، تاریخی و مذهبی شهروندان دیار تاریخی شوشتر دانست و گفت: اینگونه گواهیها نشان از فرهنگ غنی و همبستگی اقشار مختلف این شهرستان فارغ از هرگونه قومیت و زبان دارد که توانسته در طول سالیان متمادی یک اقدام را بهگونهای به صورت سنتی برای خود حفظ کنند که امروزه موضوعی برای جذب گردشگر باشد.
انتهای پیام/
نظر شما