جلسه رسیدگی به مشکلات سفرهای زیارتی کاروان های پاکستانی در دهه پایانی صفر در مشهد برگزار شد

با حضور پنج تن از کاروان سالارهای کشور پاکستان در مشهد، جلسه‌ای به منظور رفع مشکلات زائران پاکستانی در دهه پایانی سفر برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، با حضور نمایندگان اداره‌کل میراث فرهنگی خراسان رضوی، وزارت امور خارجه و آستان قدس رضوی جلسه‌ای امروز شنبه ۱۳ مرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار و مشکلات زائران در خصوص ویزای ورود به کشور، تردد کاروان‌ها در مسیر حرکت از پاکستان تا عراق و برگشت کاروان‌ها، تامین محل اقامت هنگام برگشت زائران در مشهد، تهیه ارزاق عمومی همچون نان و موضوعاتی دیگر مطرح شد که در برخی از موارد پاسخ‌های لازم توسط نمایندگان دستگاه های اجرایی حاضر در جلسه ارائه و در خصوص سایر موارد، مقرر شد تا دستگاه متولی مربوطه پیگیری لازم را انجام دهد یا موضوع به دستگاه متولی منعکس شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این جلسه گفت: زائران پاکستانی که به صورت زمینی قصد سفر دارند، باید از وسیله حمل و نقل عمومی پاکستان برای ورود به کشور استفاده کنند.

یوسف بیدخوری ادامه داد: قافله سالاران، باید مدیریت تردد زائران پاکستانی را در طول سفر بر عهده بگیرند و ضمانت‌های لازم را در مورد رعایت مقررات جمهوری اسلامی ایران از زائرین پاکستانی اخذ کنند.

او تصریح کرد: هم‌چنین به منظور ساماندهی تردد در مرزهای زمینی، مشخصات پلاک خودرو در روادیدهای صادر شده زائران به صورت دقیق درج شود، تردد آنها از مرزها با نظارت بر فهرست اسامی زائران و تطبیق با شماره پلاک خودرو امکان پذیر است.

همچنین سعید برزگر کارشناس گردشگری خارجی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: براساس اعلام وزارت امور خارجه زائران اربعین تا قبل از سوم شهریور ماه ۱۴۰۳ (بیستم ماه صفر) امکان ورود به کشور عراق از مرز چذابه را خواهند داشت و بعد از آن مسیر برای بازگشت زائران فراهم است. زائران پاکستانی ملزم به تردد از مرز چذابه به کشور عراق می باشند و تردد آنان از سایر مرزها ممنوع است.

او افزود: رعایت قوانین مرزی و گمرکی، تعداد مسافر مجاز و عدم حمل کالا و داروهای ممنوع به عهده قافله سالار پاکستانی است. همچنین از ۱۷ تیر ۱۴۰۳ (اول ماه محرم ) تا ۳۰ مرداد ( پانزدهم ماه صفر) برای زائران پاکستانی که روادید سیاحتی کشور عراق را دریافت کرده‌اند، روادید دوبار ورود زیارتی با اعتبار ۴۵ روز و اقامت ۱۵ روز با اخذ تعرفه مربوطه، صادر می‌شود.

برزگر تصریح کرد: در این بازه زمانی، بعد از صدور روادید ویژه اربعین توسط سفارت عراق در پاکستان، برای زائران پاکستانی که دارای روادید معتبر اربعین کشور عراق هستند، روادید دوبار ورود زیارتی اربعین به صورت رایگان صادر خواهد شد، البته بعد از  چهارم شهریور ۱۴۰۳ صدور روادید برای اتباع کشور پاکستان طبق روال عادی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403051300621
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha