به گزارش میراثآریا، سیدرضا صالحیامیری سهشنبه شب ١۵ آبان ۱۴۰۳ در آیین نکوداشت نجفقلی حبیبی که در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند نمادسازی و استفاده مطلوب از سرمایههای انسانی، اجتماعی ملی و نمادین هستیم تا در فضای پرتلاطم و پرآشوب جهان کنونی چراغی فراروی نسل جدید و جوان بیافروزیم.
وزیر میراثفرهنگی اظهار کرد: یکی از برترین تجلیات سرمایههای نمادین و نمادها و الگوهای معرفتی و اخلاقی قابل اعتنا و قابل اقتدا در کشور ما کسی جز فاضل فرهیخته و اندیشمند معظم جناب آقای دکتر نجفقلی حبیبی نیست.
صالحیامیری تأکید کرد: نجفقلی حبیبی از اندیشمندانی است که بر مجموعه تحولات علمی، معرفتی فرهنگی و اجتماعی ایران تأثیر گذار بوده و دایره اثرگذاری و حرکتهای پربرکتی که ایشان توفیق پایهگذاری آنها را داشته است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آقای دکتر حبیبی در این زمینه همواره با التزام کامل به ملزومات و اقتضائات «اخلاق گرایی» و «انسانیت» نمونهای کمنظیر از پیوند عمیق و وثیق میان علم و عمل و اخلاق را به نمایش گذاشته است.
او افزود: دکتر حبیبی در همه این سالها تلاش کرده تا با رفتار و منش خویش میان اخلاق اجتماع و سیاست رابطه ای منطقی برقرار کند و به سیاست ورزان، اخلاق مداری و به تقواپیشگان، دغدغه دین و دنیای مردم را گوشزد کند؛ و در این مسیر، هیچ گاه از مدار اعتدال خارج نشده است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تصریح کرد: دکتر حبیبی به واقع شخصیتی است هویتساز و شخصیتآفرین بود. ایشان در طول نزدیک به پنج دهه که از عمر انقلاب اسلامی میگذرد در طرحریزی، پایه.گذاری و مدیریت نهادهای مختلفی نقش و حضور فعال داشته است.
او دامه داد: در تأسیس هدایت و مدیریت انجمن اسلامی مدرسان دانشگاهها، نقشی بیبدیل و محوری بر عهده داشت. همچنین شکلگیری و سامانیابی پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی مرهون تلاشها، سختکوش دلسوزیهای دینمدارانه ایشان است و این شجره طیبه همواره در کارنامه ایشان به عنوان مصداقی روشن از باقیات صالحات درخشش خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما