به گزارش میراث آریا، سعید امراء بیان کرد: نمایشگاه صنایعدستی و غذاهای محلی در راستای معرفی آداب، سنن و صنایعدستی منطقه با مشارکت ۲۵۰ دانشآموز دبیرستان حضرت فاطمه زهرا (س) و در غالب ۲۰ غرفه شامل غرفههای سوزن دوزی، حصیربافی، سفال کلپورگان، غذاهای بومی محلی، زیورآلات و عروسکهای محلی برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سراوان افزود: احیا و زنده نگه داشتن آداب و رسوم فراموش شده و غذاهای بومی و محلی مناطق علاوه بر حفظ آنها برای نسلهای آینده موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری میشود.
او تصریح کرد: غذا و خوراک در سیستان و بلوچستان تنوع و گستردگی بینظیری دارد و از طرفی با توجه به نقش مؤثر صنایع ژدستی در اقتصاد خانوار در سراوان با برگزاری این نمایشگاهها سعی میشود تا زمینه مشارکت دانشآموزان در بسیاری از فعالیتهای اجتماعی فراهم شود.
انتهای پیام/
نظر شما