گردشگری غذا
-
برگزاری ششمین دوره جشنواره ملی کباب بناب
معاون گردشگری آذربایجان شرقی از برگزاری ششمین دوره جشنواره ملی کباب بناب خبر داد.
-
گفتوگو با مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در حاشیه نشست میز تخصصی گردشگری خوراک
گفتوگو با مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در حاشیه نشست میز تخصصی گردشگری خوراک
-
سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی
عکاس: عیسی رضایی
-
دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار شد
دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با تجلیل از 20 تن از بانوان کارآفرین حوزه گردشگری خوراک در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
-
همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار میشود
معاون گردشگری استان تهران از برگزاری دومین رویداد بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با همکاری باشگاه غذا و خوراکشناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران در 17 اردیبهشتماه در برج میلاد تهران خبر داد.
-
مشکوفی، خوراکی خوشعطر در سفرههای افطاری نمین
مشکوفی یک میانوعده سنتی خوشعطر و خوشطعم است که از قدیمالایام در شهرستان نمین و به ویژه در ماه مبارک رمضان در سفرههای افطاری رایج بوده است.
-
گردشگری با لذت طعمهای ناشناخته در خوزستان
امروزه تجربه طعم غذاهای مناطق مختلف به یکی از انگیزههای مهم گردشگری تبدیل شده و سالانه درآمدی در حدود 200میلیارد دلاری دارد.
-
با مجوز رسمی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی انجام شد
گشایش اولین آموزشگاه قنادی و آشپزی در خوزستان
با اعطای مجوز از وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و صدور پروانه بهرهبرداری از سوی ادارهکل استان خوزستان، نخستین مؤسسه آموزشی قنادی و آشپزی در این استان گشایش یافت.
-
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اعلام کرد
برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی در طارم
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان طارم گفت: «جشنواره غذایی و پخت آش و غذاهای سنتی، محلی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در شهرستان طارم برگزار خواهد شد.»
-
نقش گردشگری غذا در توسعه پایدار اصفهان
امروزه غذا یکی از مهمترین شاخصههای جذب گردشگر در دنیاست. غذا زبان مشترک مردم جهان و نیاز روزمره انسانهاست، لذا غذا یکی از شاخصههای مهم شناخت فرهنگ هر جامعه بهویژه جامعه متکثر ایرانی از منظر فرهنگی به شمار میرود.
-
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان:
غذاهای سنتی استان سمنان به فهرست خوراک رستورانها وارد میشود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: «با هدف توسعه و ترویج گردشگری خوراک، غذاهای سنتی استان به فهرست خوراک رستورانها وارد میشود.»
-
برنامهریزی برای توسعه گردشگری غذا در کهگیلویه و بویراحمد
معاون گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برنامهریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر خبر داد.
-
برنامهریزی برای توسعه گردشگری غذا در آذربایجان غربی
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی از برنامهریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر خبر داد.
-
طعم بهیادماندنی گردشگری در ژاپن
صنعت گردشگری در بسیاری از کشورهای جهان یک تجارت بزرگ و پر رونق محسوب میشود که همچون بسیاری از دیگر صنایع در طول زمان دچار پیشرفتها و تحولات چشمگیری شده است.
-
رویداد غذاهای محلی خوزستان در شوشتر برگزار شد
با مشارکت کمیسیون امور بانوان فرمانداری، پردیس ابرانی سلمان و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شوشتر، جشنواره غذاهای محلی در این شهرستان برگزار شد.
-
جشنواره غذای گردو در دماوند برگزار میشود
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند گفت: «جشنواره غذای گردو با هدف توسعه گردشگری خوراک برگزار میشود.»
-
به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد
برگزاری جشنواره غذاهای محلی در کرج
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز از برگزاری جشنواره غذاهای محلی و سنتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا خبر داد.
-
ذائقه خوش ایرانی با چلوکباب سنتی خوی
کباب سنتی خوی که در فهرست میراث نامملموس کشور نیز به ثبت رسیده است از جمله غذاهای لذیذ و مشهور ایرانی به حساب میآید.
-
غذاهای محلی اردبیل، تنوع رنگ ها و مزه ها
استان اردبیل
-
طعم و عطر آیراننی آش، زبانزد گردشگران ورودی به اردبیل
آیراننی آش (آش دوغ) از غذاهای سنتی اردبیل است که طعم و عطر دلنشین آن زبانزد گردشگران ورودی به استان است و طرفداران زیادی دارد.
-
با هدف توسعه گردشگری غذا
فاز اول مجتمع پذیرایی جنتسرا در اردبیل به بهرهبرداری رسید
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل گفت: «فاز اول مجتمع پذیرایی جنتسرا در مسیر گردشگری اردبیل به سرعین با هدف توسعه گردشگری غذا به بهرهبرداری رسید.»